Tømrerarbeid

Om Boligkompaniet

Boligkompaniet AS er eit firma som utførar det meste innanfor snekker-, tømrar-, flis-, malar- og takarbeid. Vi er fem tilsette som held til i regionen Førde/Askvoll og har lang erfaring med bygning- og oppussingsarbeid. Firmaet blei starta i 2005 av dagleg leiar og har sidan den gong hatt kunden i fokus. Vi skal dekke kundens behov med smarte, fine og kvalitetsmessige løysingar.

Slik hjelper vi deg

Vi tar på oss oppdrag i Førde og omegn, uansett om du har eit stort eller lite prosjekt på gang. Dette gjelder deg som privatperson og deg som bedrift. Kontakt oss gjerne med dine ideer og så tar vi ei vurdering på korleis vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Vi tek alltid utgangspunkt i ditt behov. Første steg er at du kontaktar oss og fortel kva prosjekt du har på gang. Ønskjer du at vi skal flislegge badet, renovere stova, legge ny belegningsstein i innkjørselen eller skal vi fikse taket? Uavhengig av dette vil vi være der for deg. Vi lyttar til dine ønskjer, og foreslår ulike løysingar slik at du kjem ut på best mogleg måte. Deretter kan vi gje deg eit uforpliktande tilbod og du bestemmer om vi gjennomførar ditt nye prosjekt. Etter at vi har lagt en plan i fellesskap set vi i gong prosjektet og sørgjer for at du får det du ønskjer. Det er vårt ansvar å leve opp til dine forventningar.

Våre samarbeidspartnerar

Med mange dyktige samarbeidspartnerar kan vi hjelpe deg med det meste. Om ønska kan vi levere ei fullpakka løysing og dermed fikser vi for eksempel rørlegger og elektriker for deg.